Ski Cabin - Val-D'Irène

A quality result that naturally fits in its environment

In 2013, the Val-d’Irène ski hill invested in a new reception building, and hired Habitat for the build. Our brief was to build a ski cabin that fitted perfectly with its surroundings. Challenged accepted! The Habitat team built a new rustic and cozy cabin with an exposed wooden structure, cathedral roof, a wall of floor-to-ceiling windows with impressive mountain views and a huge terrace… to name just some of the building’s features. A high quality build and fantastic architectural project that fits perfectly with its surroundings.

1 / 14

2 / 14

3 / 14

4 / 14

5 / 14

6 / 14

7 / 14

8 / 14

9 / 14

10 / 14

11 / 14

12 / 14

13 / 14

14 / 14

Habitat

Contact

119, rue Saint-Pierre Matane (Québec) G4W 2B6

info@habitatconstruction.ca

Licence RBQ: 2427-9713-75


Follow us

© 2021 Habitat